About

mkota 1bAssalamualaikum….

MEDIATV KOTA (www.mediatvkota.com) adalah sebuah laman web berkonsepkan media eletronik yang khusus memaparkan laporan-laporan berita terkini dalam dan luar negara.

Manakala syarikatnya pula telah didaftarkan atas nama MEDIA KOTA (JM0699351-K) dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan, 1956 (Pindaan 2001).

Laman web MEDIATV KOTA ditubuh dan beroperasi sejak bulan November 2013 dan mula mendaftarkan perniagaan di SSM pada September 2014.

Berpengkalan di Kota Tinggi, Johor dengan bidang perniagaan utama syarikat ini adalah menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan penyiaran (media), pengiklanan, fotografi, videografi, percetakan, membekal alat tulis dan alat muzik, alatan eletrik dan digital, pakaian dan alat sukan.

MEDIATV KOTA menawarkan perkhidmatan pengiklanan di laman web http://www.mediatvkota.com selain perkidmatan fotografi dan videografi mengikut kesesuaian program dan majlis anda. .

Untuk mendapatkan maklumat lanjut sila hubungi Admin di talian +6013-711 0925 / +6013-707 9525 atau email – mediakota2@gmail.com & fariksalleh2@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s